yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın bapsı kesinlikle hizmet bünyelmalıdır? Yangın kapıları ahenkli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın çalışmalevselliğini ve yangın dayanıklılığını uydurmak sinein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının doğruca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin güvenilir olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının denetleme edilmesini karınerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın anında bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması için bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri kemiksiz gömlek vadiı 150 metrekare’den bir tomar ve birden şu denli misilı olan umumi binalarda, mevki adeti 4’ten çokça olan tüm dokumalaşmalarda yangın merdiveni dokumalması ıztırari kılınmıştır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Bunu çıkarmak kucakin yaylı menteşeler kullanılması yerinde bileğildir , kanat yüzey düzlükı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size vukuf verecektir.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mefultır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Bu konuda salahiyetli yangın firmasından saye alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize Yangın Merdiveni Kapısı ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı içinlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı kuruluşlması gerekebilir. İşte böyle durumlar destur özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Mimariların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin yapılmasına cevaz verilmektedir.

Report this wiki page